Flyttet jobb og familie til Hamar

Foto: Anti

For to år siden flyttet gründer og kreativ leder Kjetil Wold både jobb og familie til Hamar for å bidra til den positive utviklingen i regionen.

– Nå kan vi tilby store og små merkevarer den kompetansen og erfaringen vi har og løfte frem næring på Innlandet som har ambisjoner om å lykkes, sier Kjetil Wold, grunnlegger og kreativ leder i reklame-, design- og produksjonsbyrået Anti.

Byrået, som fra før hadde kontorer i Oslo og Bergen, har jobbet med mange store merkevarer og vunnet flere priser for både design og reklamefilm.
– Vi har fått tak i kreative krefter i Hamar som vi er veldig fornøyd med og som holder et veldig høyt nivå. Vi jobber også mye med å utvikle talenter gjennom å ha studenter hos oss på utplassering og lærlingplasser, sier Wold.

Anti har raskt fått flere nye kunder i regionen, deriblant CC, Moelven, Ernu, HamarKommune, Basarene, Talas, Musikkfesten Tjuven og Upl, og også Kjetil Wold har funnet seg godt til rette i hjemkommunen.

– Familien trives veldig godt på Hamar, Ellen er daglig leder på Hamarkontoret og vår datter har kommet inn i et godt miljø både på skolen og som en aktiv bruker av Ankerskogen.

SENTRALT I INNLANDET
– Vi har hatt besøk fra Frankrike og har en rekke Oslo-kunder som tar turen til Hamar for å jobbe sammen med oss. Det er en fordel å kunne tilby et kontor lokalt samtidig som vi har en stor bredde i kompetansen som vi kan hente inn ved behov. Togturen er perfekt til å få gjennomgått mailer, og ingenting slår utsikten til Mjøsa fra «kontoret».

ENGLISH RESUME

ANTI

Founder and creative leader of Anti, Kjetil Wold, moved both his job and family to Hamar two years ago in order to contribute to the positive development in the region.
The advertising, design and production agency works with many major brands and has won several awards for both design and advertisements and has now attracted many new customers in the Hamar region.
 

Hamarregionen Utvikling
post@hamarregionen.net
Tlf:+47 40 02 76 83

Besøksadresse:
Grønneberggata 83, 2317 Hamar (PARK gründer- og næringshus)