Familien først i Hamarregionen

Gro-Anett Haugen og familien flyttet hit fra Oslo. Hun er tilbakeflytter og har med seg mann og barn på lasset. I jakten på det gode liv ble valg av bosted, enkel logistikk, mulighetene til aktivt friluftsliv og nærheten til Mjøsa viktige ingredienser.

I Oslo og Bærum tok vi alltid bilen rundt for å finne hyggelige steder å gå tur med hundene våre. Vi dro til stranda, til marka, Akerselva og Grünerløkka. Etter vi flyttet til Hamar har det ikke vært nødvendig å ta bilen for å finne hyggelige turstier. Vi bor ved Furuberget, hvor turstien langs Mjøsa med strender på rad og rekke er helt fantastisk. Furuberget byr også på en akkurat passe stor skog å gå på tur og trene i for barn og voksne, og er uvurderlig for oss som har hund. 

Gro-Anett deler også ett av sine gode vinterminner hvor hun gikk ned til Furubergstranda på en gnistrende klar og kald vinterdag. På Mjøsisen kom det en liten familie; en far først med pulk, deretter mor og så en liten en som nylig hadde lært å gå på ski. De hadde all verdens tid og all verdens plass å gå på ski. Ingen å måtte passe seg for; ingen sure folk som syntes at de gikk i veien og at den lille var til enormt stor bry. Det er flott å kunne ha hele isen å boltre seg på, og slippe trange skiløypetraseer med småhissige førtiåringer som puster en i nakken i sin iver etter gode plasseringer i Birken.

Kanskje er slike muligheter også utslagsgivende for deg og din familie – og da kan kanskje Hamarregionen friste? 

Hamarregionen Utvikling
post@hamarregionen.net
Tlf:+47 40 02 76 83

Besøksadresse:
Grønneberggata 83, 2317 Hamar (PARK gründer- og næringshus)